Trouwalbums

Levenslange

herinneringen

Beelden vol emotie en kleur houden jullie herinnering in leven zodat jullie ook na 30 jaar jullie trouwdag nog haarscherp op jullie netvlies hebben staan.

Elke keer wanneer jullie de foto’s bekijken zal elk gevoel, elk moment, elke emotie weer voelbaar zijn en elke herinnering weer tot leven komen.

Fotoalbums in het

digitale tijdperk

We leven in een digitaal tijdperk. Foto’s worden zelden meer afgedrukt, laat staan in een fotoalbum verwerkt. Van jullie trouwdag wil je niet alleen een blijvende herinnering, maar ook een tastbare. Een herinnering die je kunt zien én voelen.

Daarom is het zo belangrijk jullie foto’s door mij te laten verwerken in een kwaliteitsfotoalbum. Een trouwalbum dat jullie ook na 30 jaar nog uit de kast trekken om je mee terug te nemen naar de dag waarop jullie elkaar de liefde verklaarden voor al jullie vrienden, familie en dierbaren.

Materialen:

de keuze is reuze

Voor ieder wat wils. Bovendien kunnen jullie het zo gek maken als jullie willen. Linnen covers, lederen kaften met opdruk of mooi gesatineerd.

Ik help jullie bij het maken van een keuze die past bij jullie, welke tijdloos is en past bij het liefdesverhaal. Uiteraard heb ik wat demoalbums en materiaalstalen ter beschikking zodat jullie een weloverwogen keuze kunnen maken.

Goedkeuren

trouwalbum

Het samenstellen van trouwalbum is een nauwkeurige klus. Een dankbare taak die voor mij als detaillist is weggelegd. Wanneer ik tot de selectie van de beelden en de lay-out van het album ben gekomen, krijgen jullie het fotoalbum in PDF-formaat toegestuurd. Op deze manier kunnen jullie digitaal door het fotoalbum bladeren en jullie wensen aan mij kenbaar maken. Dit doen we in twee reviewrondes. Op deze manier houden jullie zelf ook controle op het beoogde resultaat; een mooi trouwalbum!

Lees meer over 
mijn bruidsfotografie

Een fotoshoot is een feestje!

just-weddings-justa-van-heertum-tuin-de-lage-oorsprong-L133

Werkwijze

Verzorgd, kleurrijk en gewaagd

just-weddings-justa-van-heertum-tuin-de-lage-oorsprong-L135

Mijn stijl

Echte verhalen en inspiratie

Styled-shoot-TLO_T1B8271

Blog

Ervaringen van bruidsparen

just-weddings-justa-van-heertum-tuin-de-lage-oorsprong-H153

Recensies

× Heb je een vraag?