Tarieven

"Een investering voor de 
de rest van jullie leven"

Volledig ontzorgd

Ik begrijp dat jullie op jullie trouwdag willen schitteren als nooit tevoren. Als jullie trouwen wil je optimaal genieten. Ik ontzorg jullie volledig door op en top voorbereid voor de dag te komen. Ik ben er op de momenten die er toedoen.

Kwaliteit

Als vakfotograaf kan ik jullie de kwaliteit bieden die jullie en jullie dag verdienen. Een trouwdag vastleggen is geen koud kunstje, maar een serieuze aangelegenheid. Je krijgt geen ‘do-overs’. Elk shot, elk moment moet raak zijn. Elke ruimte heeft ander licht en vergt andere vaardigheden. Door voor mij te kiezen investeren jullie in een professional die weet wat zij doet, voor, tijdens en na jullie trouwdag.

Garantie

Op jullie speciale, nooit te herhalen dag wil je zeker weten dat de fotograaf die je boekt zorgvuldig met de beelden omgaat. Doordat ik werk met de nieuwste camera’s can Canon wordt er meteen een back-up gemaakt van de beelden die ik maak tijdens jullie trouwdag. Eenmaal thuis aangekomen, maak ik gelijk een triple back-up van de geschoten beelden. Op deze wijze kan ik jullie de garantie bieden dat de beelden niet verloren gaan.

Tarieven

Tarieven beginnen bij 1500 euro voor 6 uur fotografie inclusief trouwalbum. Maar omdat elke bruiloft weer anders is, maak ik graag een prijs op maat.  Een second shooter en een videograaf behoren eveneens tot de opties. Neem voor meer informatie per mail of telefoon contact met mij op.

Reviews op
The Perfect Wedding

Wist je dat bruidsparen mij met een 10 hebben beoordeeld op de theperfectwedding.nl? Je kunt de reviews nalezen via de link.

Trouwen in het
buitenland

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Leuk! Ik reis graag mee om jullie sprookje op jullie droombestemming vast te leggen. Voor deze destination weddings of destination engagement shoots gelden speciale tarieven. Dus hebben jullie plannen om in het buitenland te trouwen? Neem dan contact op. Ik hoor jullie plannen maar al te graag!

Trouwalbums op maat

Op het gebied van trouwalbums is er van alles mogelijk. Ik laat jullie daarom graag de mogelijkheden zien. Elke pakket bevat een trouwalbum wat uiteraard uit te breiden is. Lees hier meer over trouwalbums en hoe ik hierbij te werk ga.

Vrijblijvend kennismaken

Ik kan mij voorstellen dat alles nogal overweldigend en spannend kan zijn. Daarom bied ik bruidsparen altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Jullie willen immers wel weten wie de mooiste dag van jullie leven komt vastleggen. Niet waar?

Lees meer over 
mijn bruidsfotografie

Een fotoshoot is een feestje!

just-weddings-justa-van-heertum-tuin-de-lage-oorsprong-L133

Werkwijze

Verzorgd, kleurrijk en gewaagd

just-weddings-justa-van-heertum-tuin-de-lage-oorsprong-L135

Mijn stijl

Echte verhalen en inspiratie

Styled-shoot-TLO_T1B8271

Blog

Ervaringen van bruidsparen

just-weddings-justa-van-heertum-tuin-de-lage-oorsprong-H153

Recensies

× Heb je een vraag?