Recensies

Zipora & Carl

Bruiloft in Venlo

In 2017 stapten wij in het huwelijksbootje en wetende dat Justa bezig was fotograferen, hebben wij haar benaderd. In het kort hebben we onze wensen telefonisch besproken. Waarnaar ze meedacht en een tweede shooter voorstelde, gezien wij foto's wensten vanaf 7uur in de ochtend tot het einde van het feest, rond 2uur 's nachts.

Zo zaten we later aan tafel met Justa en Mariëlle en bespraken we de planning voor die dag. Hun professionaliteit en eigen ervaringen zorgden dat zij met ideeën kwamen en met tips waar wij nog niet aan hadden gedacht. Om de puntjes op de i te bespreken hebben we nog een laatste keer afgesproken om de locaties te bekijken zodat zij ook een beter beeld zouden hebben bij de dag. De zeer mooie foto's zijn de beloning die wij hebben gehad voor deze fantastische fotografen!

José & Yvonne

Bruiloft Huissen

We hebben enorm genoten van de trouwreportage; wat is het mooi geworden. We beleefden de dag helemaal opnieuw maar dan zonder stress. Onze complimenten voor jouw mooie werk.

We zijn je erg dankbaar voor het mooie werk en onze fantastische blijvende herinnering van onze trouwdag. Je bent een topper 👍👍👍👍👍❣

Joske & Twan

Bruiloft Duitsland

Joske: Justa heeft onze bruiloft gefotografeerd. We hebben onze bruiloft gevierd in Duitsland. Justa legt haar hart en ziel in het maken van de foto's. Het is echt haar passie. Ze is erg creatief waardoor onze foto's echt wat bijzonders zijn geworden. Ze heeft een oog voor details. Ook de emotionele momenten heeft ze heel mooi vastgelegd. Justa zorgde ervoor dat we ons heel erg op ons gemak voelde waardoor de foto s heel natuurlijk zijn geworden.

Twan: Als man mag je ‘een beetje meedoen’ met een bruiloft. En dan zit je eigenlijk al helemaal niet te wachten op een fotoshoot...Justa wist mij snel op mijn gemak te stellen door haar luchtige aanpak. Ze heeft het professioneel aangepakt op allerlei vlakken. Een erg fijne fotograaf om op je bruiloft rond te hebben lopen. Ook hebben we mooie reacties ontvangen op onze foto’s. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Janine & Vincent

Bruiloft in Veghel

Trouwen! Tot voor kort dacht ik: Trouwen is best mooi en romantisch maar ook erg duur. Zonde van je geld, ja behalve als je echt veel geld zou hebben dan lijkt me trouwen wel mooi. Maar die mening is als een blad aan de boom omgeslagen. Trouwen is het mooiste om je liefde voor elkaar mee te bezegelen.

Ik had inmiddels een prachtig en fijn gezinnetje! Maar ik wilde meer, echt bij elkaar horen. Met elkaar samen zijn! Ik wilde ook graag trouwen. Mijn vriend en ik hadden het er regelmatig over en besloten dat het tijd was om te gaan trouwen. Niet teveel poespas, niet zo groots en (in onze ogen) overdreven. Gewoon een romantisch, klein met familie samenzijn. Maar hoe meer we met het trouwen bezig waren hoe meer het voor ons ging leven en betekenen. Ik kocht een prachtige jurk, mijn vriend had zijn pak zo veranderd en aangepast dat hij wel nieuw leek.

Het kleine meisje kreeg een zelfgemaakte ‘bruidsmeidjes-jurk’ van oma, de jongens een sjieke blouse met strik. De dag werd steeds meer aangekleed en naast familie nodigde we ook een aantal vrienden uit. Het zou een fantastische dag worden. Maar… Nu deze dag zo speciaal zou worden wilde we dit moment in ons leven ook vastleggen. We wisten direct wie dit precies zo zou kunnen zoals wij het willen. Niet te gedwongen en statisch maar moois en speels. Het moment vastleggende zoals het is. Natuurlijk wilden we Justa! Justa fotografie! Natuurlijk wilde Justa foto’s maken van deze ontzettend indrukwekkende en liefdevolle dag.

Een aantal weken na ons trouwen kregen we de foto’s van Justa. Wat een prachtige foto’s had ze genomen. Niet alleen waren de foto’s mooi maar ze zorgden ervoor dat ik helemaal mee terug werd genomen naar onze bijzondere dag. Ik beleefde de dag opnieuw en ik kon niet naar de foto’s kijken zonder een traan te laten, van geluk. Er waren veel mooie emotionele momenten die dag en Justa wist ze allemaal zo vast te leggen dat ik er elke keer weer kippenvel van kreeg. Nog steeds als ik me weer even wil wanen in de romantiek van die dag en wil genieten van de liefde van ons en van iedereen om ons heen kijk ik even naar de foto’s. Dan straal ik van geluk en voel ik me de gelukkigste vrouw op aarde!

Lees meer over 
mijn bruidsfotografie

Een fotoshoot is een feestje!

just-weddings-justa-van-heertum-tuin-de-lage-oorsprong-L133

Werkwijze

Verzorgd, kleurrijk en gewaagd

just-weddings-justa-van-heertum-tuin-de-lage-oorsprong-L135

Mijn stijl

Echte verhalen en inspiratie

Styled-shoot-TLO_T1B8271

Blog

Levenslange herinneringen

just-weddings-justa-van-heertum-tuin-de-lage-oorsprong-H188

Trouwalbums

× Heb je een vraag?