MIJN WERKWIJZE

"Het plannen van jullie bruiloft 
is spannend en hectisch"

Een bruidsfotograaf

die meedenkt

Dan is het fijn om een fotograaf erbij te hebben die proactief met jullie meedenkt. Met mijn jarenlange event- en marketingervaring weet ik inmiddels wat er komt kijken bij de organisatie van een gedenkwaardig feest. Ik kan jullie verzekeren dat ik niets aan het toeval overlaat.

Door vooraf het draaiboek met jullie af te stemmen, zorg ik dat de fotografie en de loveshoot perfect worden ingepast in het dagprogramma. Dit om alles op de dag zelf zo soepel mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk stuur ik subtiel op de dag zelf ook bij waar nodig. Dit doe ik altijd in samenspraak met de ceremoniemeester of de weddingplanner zodat jullie niet belast worden met organisatorische vraagstukken. Op deze manier draag ik mijn steentje bij aan een vlekkeloze, memorabele dag.

Een fotoshoot

is een feestje!

‘Ik ben helemaal niet fotogeniek’,

een opmerking die ik geregeld hoor van de meeste bruidsparen. Het is mijn taak om jullie als bruidspaar op je gemak te stellen en samen tot een geweldig resultaat te komen. Tijdens de loveshoot besteed ik veel aandacht aan details: Hoe zit de trouwjurk? Hoe houdt de bruid haar hoofd?

Heeft de bruidegom een rechte houding? Waaien er geen haarlokken in de gezichten? Alles moet piekfijn in orde zijn om tot een zo ‘perfect’ mogelijk plaatje te komen. Daarnaast vind ik dat een fotoshoot een feestje moet zijn; onder het motto ‘niets moet, alles mag’ ga ik dan ook te werk. 

Dit, 
ben ik.

Een no-nonsens type, gemakkelijk in de omgang, die houdt van een geintje, zodat we snel op elkaars gemak voelen. Altijd jagend naar magische en gewaagde momenten, vol emotie en kleur, welke ik met veel aandacht vastleg. Een perfectionist en detaillist in hart en nieren, die aanvoelt op welke momenten dit los te moeten laten en op welke momenten net dat extra zetje te geven voor het perfecte shot. Dat ben ik.

Lees meer over 
mijn bruidsfotografie

Van hobbyist naar professional

just-weddings-justa-van-heertum-tuin-de-lage-oorsprong-L139

Mijn verhaal

Verzorgd, kleurrijk en gewaagd

just-weddings-justa-van-heertum-tuin-de-lage-oorsprong-L135

Mijn stijl

Echte verhalen en inspiratie

Styled-shoot-TLO_T1B8271

Blog

Ervaringen van bruidsparen

just-weddings-justa-van-heertum-tuin-de-lage-oorsprong-H153

Recensies

× Heb je een vraag?