LOVESHOOT

Vier de liefde 
met een loveshoot!

Verliefd, verloofd of getrouwd? Alle drie een goede reden om jullie liefde voor elkaar vast te leggen op de gevoelige plaat. Samen gaan we opzoek naar een locatie die past bij jullie. Dit kan op een prachtige plek in de natuur zijn, maar ook een magische binnen locatie zijn of een combinatie in zowel binnen- als buitenland!

Verlovingsshoot

Zijn jullie verloofd? Proficiat! Vier dit met een fotoshoot in jullie mooiste kleren op een speciale plek. Een fijne bijkomstigheid is dat jullie alvast kunnen wennen aan mij als fotograaf en persoon. Op de grote dag zelf verloopt de loveshoot dan vaak soepeler en minder spannend voor jullie.

Vereeuwig jullie

huwelijksaanzoek

Ben je van plan je aanstaande ten huwelijk te vragen? En wil je dit bijzondere moment laten vastleggen? Super romantisch! Ik ga graag met je in gesprek hoe ik je kan helpen bij dit aanzoek en een mooie blijvende herinnering hiervan te maken.

Loveshoot in het buitenland

Zouden jullie graag een loveshoot op een bijzondere plek in het buitenland willen doen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Of het nu een loveshoot is, een huwelijksaanzoek of een verlovingsshoot, alles is mogelijk.

After wedding

shoot

Was het op jullie bruiloft slecht weer? Of ben je niet tevreden over jullie trouwfoto’s? Ik heb de oplossing! Hoe zouden jullie het vinden om na jullie bruiloft van jaren geleden de loveshoot nog eens dunnetjes over te doen? Dat betekent dat jullie je trouwkleding weer uit de kast mogen halen en dat we samen naar een toffe locatie opzoek gaan voor jullie after wedding shoot.

Wat past bij ons?

Heb je altijd al gedroomd van die romantische, unieke foto’s van jullie samen? Maar weet je nog niet zo goed wat bij jullie past? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik verras jullie graag met mijn ideeën!

Lees meer over 
mijn bruidsfotografie

Echte verhalen en inspiratie

Styled-shoot-TLO_T1B8271

Blog

Ervaringen van bruidsparen

just-weddings-justa-van-heertum-tuin-de-lage-oorsprong-H153

Recensies

Een fotoshoot is een feestje!

just-weddings-justa-van-heertum-tuin-de-lage-oorsprong-L133

Werkwijze

Van hobbyist naar professional

just-weddings-justa-van-heertum-tuin-de-lage-oorsprong-L139

Mijn verhaal

× Heb je een vraag?