Trouwen in de boomgaard in Lisserbroek

Door Justa

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter

21 Augustus 2015 was de grote dag van Amy en haar Joel. Samen met hun kinderen gingen zij de lang gedroomde dag nu eindelijk beleven. Werkelijk de gehele familie was in touw geweest om de trouwlocatie om te toveren tot een sprookje. Alles was tot in de puntjes verzorgd en gestyled.

Trouwen bij Landgoed de Olmenhorst

Landgoed de Olmenhorst in Lisse is een paradijsje om in te trouwen. Trouwen tussen de appelbomen; hoe romantisch is dat? Zowel de ceremonie, als de receptie, diner en feest zijn hier gehouden. Een dag vol gekkigheid, emotie en creativiteit. Kijk zelf en geniet!

Getting ready

Amy werd in het ouderlijk huis volledig omgetoverd tot een princes. Let bij de loveshoot foto’s even op de rugdetails, zo mooi!

Loveshoot

De boomgaard bood zoveel mooie plekjes dat het werkelijk een genot voor mij als bruidsfotograaf was om hier te schieten. Van deze mooie oude deurtjes, tot aan een bakfiets geleend van de Olmenhorst. Het was voor Amy trouwens extra speciaal om hier te gaan trouwen, omdat zij hier werkt. Heel persoonlijk dus, want niet alleen de locatie kent zij, maar ook het personeel.

Ceremonie

De ceremonie werd gehouden in de tuin van de boomgaard. De backdrop maakte het geheel helemaal af samen met de felroze accenten en de roze loper.

Diner en taart

Het diner werd afgesloten met een zelfgemaakte taart door de vader van Joel. Hij was prachtig en lekker!

Vragen?

Gaan jullie ook trouwen in een boomgaard? Of misschien wel heel ergens anders? Ik hoor graag jullie plannen!
Neem contact met mij op om eens van gedachten te wisselen.

Laat een reactie achter

× Heb je een vraag?